Curry z warzywami – eksplozja smaków

Curry z warzywami – eksplozja smaków

Kliknij, aby ocenić ten post! [Liczba ocen: 0 Średnia ocen: 0]Curry z warzywami – eksplozja smakówSkładniki:1 średni kalafior500 g bobu4 średniej wielkości marchewki1 mała cebula400 ml mleczka kokosowego1,50 łyżki żółtej pasty curry (lub przyprawy curry w...
Cukinia na ciepło –  do obiadu i nie tylko

Cukinia na ciepło – do obiadu i nie tylko

Kliknij, aby ocenić ten post! [Liczba ocen: 2 Średnia ocen: 3.5]Cukinia na ciepło – do obiadu i nie tylkoSkładniki:1 młoda, niewielka cukinia1 ostra papryczka2 ząbki czosnku3 łyżki oleju rzepakowego 1 łyżeczka przyprawy suszone pomidory z czosnkiem i bazyliąpo...
Ratatouille – francuska potrawka warzywna

Ratatouille – francuska potrawka warzywna

Kliknij, aby ocenić ten post! [Liczba ocen: 0 Średnia ocen: 0]Ratatouille to pyszne, zdrowe i kolorowe danie, które idealnie wpisuje się w letnie menu.Składniki:1 średni bakłażan (ok. 400 g)1 żółta papryka1 zielona papryka1 czerwona papryka2 młode cukinie3 dojrzałe...
Omlet Caprese ze szczypiorem

Omlet Caprese ze szczypiorem

Kliknij, aby ocenić ten post! [Liczba ocen: 2 Średnia ocen: 5]Omlet Caprese ze szczypiorem to proste i pyszne danie, idealne na śniadanie. Jest łatwy w przygotowaniu i wymaga niewielu składników.Składniki:5 jajek rozmiar L50 ml mleka 1,5%1 mały pęczek szczypioru1 duży...
Pieczona młoda kapusta

Pieczona młoda kapusta

Kliknij, aby ocenić ten post! [Liczba ocen: 1 Średnia ocen: 5]Pieczona młoda kapusta w bulionie to pyszne i proste danie. Idealne na wiosenny lub letni obiad, może stanowić samodzielny posiłek lub dodatek do mięsa. Składniki:średnia główka młodej kapusty (1,2...